EVENTS

Geïnspireerd de deur uit lopen, fresh aan je week beginnen

en dat vast geroeste gevoel van je af geschudt;  je eigen goed voelen is belangrijk.

Met een grote liefde voor jou, je welzijn en welbevinden organiseert Weev waardevolle evenementen waar je op een inspirerende maar vooral effectieve manier aan de slag gaat voor jezelf.

Waardevol omdat ieder zich tijdens en na het evenement goed voelt, effectief omdat je deze positive feels meeneemt en doorgeeft.

 

Kleurrijk en met een toegankelijke hoeveelheid diepgang dagen we je uit in het exacte moment te zijn en vanuit daar op een eigen manier te creëren.

Doen in plaats van denken, dat wat je vindt dat moet is hier niet; hier mag je zijn. 

 

Weev gelooft heilig in het versterken van jouw kracht in combinatie met creativiteit, het verheldert je kracht en visie en legt daarmee speciale focus op hetgeen je wilt.

Door jezelf op een relaxte manier los te maken van het rationele en daarmee ook veel van je dagelijkse dingen naast je neer te kunt leggen, maak je ruimte voor nieuwe inzichten. 

Fresh air door je brein, met een positief effect als eindresultaat.

Alle gatherings zijn cozy terwijl je geniet met de altijd wisselende en goed verzorgde drinks,

Bites & tunes.

GET CREATIVE & FEEL INSPIRED.  

De  treat aan jezelf, je positieve push tot inzichten.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

REVIEWS

Houda Bibouda

“So last week i had this Dreamboard event organized by Weev.
I must say, i needed this! I was not in the best mood these last few weeks and this event gave me so much new energy and light!”

@toughbutvulnerable

Sandy van Hees

“De juiste sfeer voor de opdracht was gecreëerd, ik voelde me meteen ontspannen en kon me daardoor erg goed openstellen. Precies de juiste modus voor de sessie.” 

@dekleineondernemerscoach

Raisa Carmen

“Weev’s dreamboard event was een inspirerende dag waarbij je creatieve zelf boven komt en nieuwe energie geeft, heel fijn want ik plan zoiets zelf niet vaak in. Na de sessie voelde ik me geïnspireerd en vol nieuwe ideeën en plannen.”

@raisa.carmen

 

Richie Ramautarsing

“Als een oude diesel kwam ik weer in die kinderlijke creativiteit waar je terug denkt aan toen, tot aan nu. Het bracht een simpel en fijn gevoel terug die je vergeten bent doordat je altijd met van alles bezig bent.”

@dommekar