Hair. Feedd

Hi! In het eerste stuk heb ik mezelf voorgesteld: wie ik ben en wat ik leuk vind om te doen: met het haar bezig zijn! Een aantal jaartjes hou ik mij ook bezig met het maken van haartutorials. Mijn hoofd zit namelijk zo vol met inspiratie dat ik al mijn creativiteit hier in kan los laten. Ik geef tips & tricks en ik laat zien dat er meer mogelijk is dan een knotje in je haar. Er zijn zo veel verschillende manieren om leuk en gevarieerd je haar te stylen, zonder dat het te veel tijd en inspanning kost; want niemand heeft zin om uren voor de spiegel te staan natuurlijk.

Ook hebben we er vaak wat moeite mee om de juiste stylingtools aan te schaffen en vooral om er mee om te gaan. Mij leek het dus een briljant idee om via social media in korte video’s van 1 minuut of een IGTV te laten zien hoe ik hier, op mijn manier, mee om ga! Alles komt hier aan bod: welke styling tools ik gebruik, hoe ik mijn haar afdeel, hoe ik mijn krultang houdt tot welke haarproducten ik gebruik. Want goede haarproducten zijn het halve werk van je kapsel!

Mijn ideeën ontstaan vooral voor het slapen gaan. Zo scrol ik nog even door mijn instafeed en beland ik weer op verschillende haarplatformen. Ik vind tal van leuke creaties en op dat moment explodeert mijn hoofd door alle haarinspo. Als ik plotseling een bepaalde look in mijn hoofd krijg, wil ik dit zo snel mogelijk uitoefenen. Zo vind ik bijvoorbeeld: Sarah Angius (The hair queen) heel goed, uit haar hairtutorials kan ik veel looks halen waar ik vervolgens mijn eigen draai aan geef. Uiteindelijk kan ik oneindig verdwalen door alle haarinspo die ik tegen kom en later beseffen dat het allang bedtijd is.

Bij mij gaat het vooral om lang haar. Mijn creaties komen tot stand, doordat ik eigenlijk gewoon begin. Er is geen begin en geen eind. Ik doe alles op gevoel. Dit gevoel ligt bij mij vooral bij textuur: nonchalant en messy looks. Strakke kapsels werken vaak tegen mijn gevoel en daar word ik dan niet zo blij van. Ik probeer alles uit, als het maar leuk blijft.

Hoe tof is het als je met je eigen haar een pony kunt maken of juist die hele strakke staart. En wat we echt niet mogen missen: heatless curls/waves. Big fan of them!!! Want er is niks zo schadelijk als hitte voor je haar met een te hoge temperatuur.  Zo probeer ik op verschillende manieren mijn haar te krullen zonder (te veel) hitte te gebruiken en bovendien blijft het ook nog eens heel goed zitten. Dit doe ik onder andere met de bathrobe belt, sokken en papilòtten. Deze video’s zijn terug te vinden op mijn instagrampagina @hair.feedd en zijn ook zeker aan te raden voor korter haar.

Neem vooral een kijkje op mijn feed en laat me weten wat je graag van mij terug wil zien! Ik vind het namelijk super leuk om iedereen zijn ideeën te horen en hier vervolgens zelf over te brainstormen. Heb je een vraag of kom je ergens niet aan uit met je dagelijkse haarroutine? Feel Free om mij een berichtje te sturen en ik zal je altijd beantwoorden!

Sill inspireert ieder met diverse hair-looks en deelt haar liefde voor beauty & hair. 
@Hair.Feedd