We Wear Second

Hoi lieve lezers van Weev. !

Mijn naam is Priscilla Verwaaijen, en ik vind het super leuk om mijn verhaal met jullie te gaan delen! 

ik ben de eigenaar en oprichter van We Wear Second, wat mijn personal styling business is. Hier focus ik op het empoweren van vrouwen die eventjes een duwtje in hun rug nodig hebben. Ik vind dit super leuk om te doen, en ben dan ook heel gepassioneerd over het blij maken van mensen door middel van styling. 

Hiernaast focus ik op de duurzame kant van fashion! Het liefst stijl ik al mijn klanten volledig in duurzame merken en vintage kleding. 

De reis naar het oprichten van We Wear Second was een behoorlijk lang, uitdagend, en soms ook vermoeiend. Ik heb zeker niet altijd al geweten wat ik wilde met mijn leven.

Op de universiteit heb ik International Bachelor Arts and Culture studies gestudeerd. Hiernaast begon ik ook mijn laatste jaren Filosofie te studeren. Ik wist dat ik creatief en nieuwsgierig was, en koos daarom deze studies. Ik ging er vanuit dat het allemaal duidelijker zou worden gaandeweg wat ik zou willen met mijn leven. Helaas wist ik het tijdens het laatste jaar nog niet, en dus besloot ik naar de kunstacademie te gaan in Rotterdam. Ik schilderde, tekende, en fotografeerde me suf voor de toelating. Toen ik was aangenomen voor de academie, was ik super trots op mezelf! Niet te geloven, ik, Priscilla Verwaaijen, die tussen al die kunstenaars mag zitten. 

Ik heb veel interessante mensen leren kennen tijdens het jaar dat ik op de kunstacademie zat; veel lieve creatieve zielen die ook zichzelf zochten in deze soms grote en boze wereld. Ik genoot enorm van de creatieve vrijheid. Maar na één jaar op de academie, stortte mijn wereld in; ik kreeg een burn-out.

Ik ben altijd een harde werker, doorzetter, en perfectionist geweest. Dit waren een van de grote redenen waardoor ik in mijn burn-out terecht kwam. Rustig aan doen, pauzes nemen, of quality time met mezelf kende ik niet. Altijd was ik constant bezig met een project, mensen helpen, school, werk, aan het trainen, nieuwe vaardigheden leren, enzovoort. Gelukkig heb ik tijdens mijn burn-out ontdekt hoe je WEL rust neemt, en luistert naar je lichaam, en ziel. 

Doordat ik nu luister naar mijn lichaam en ziel, weet ik (vaak) precies wat ik nodig heb. Ook heb ik geleerd wat ik echt leuk vind, en wie ik eigenlijk ‘echt’ ben. Ik voer nu alleen nog uit waar ik echt blij van word. Hierdoor is ook We Wear Second ontstaan. 

Dit was een kleine introductie over mij, en hoe ik ben gekomen waar ik nu ben! Ik kan niet wachten om meer met jullie te mogen delen. Verwacht content over duurzame fashion, mentale gezondheid, en meer. Ook ben ik benieuwd wat jullie van mij zouden willen horen!

Tot gauw mooie zielen.

Liefs,

Priscilla Verwaaijen

Meet Priscilla, een personal stylist voor professionele vrouwen met de focus op sustainable &
ethical fashion.